FŐOLDALAKTUÁLIS AJÁNLAT  |  KAPCSOLAT  | GALÉRIA

Gyakran Ismételt Kérdések:

Miért jó nekem a nem hagyományos fűtési mód alkalmazása?


Azért, mert olcsóbb üzemeltetni, független lehet a gáz és/vagy áram ellátástól, tehát biztonságosabb és a környezetünket kevésbé terheli.


Mikor  célszerű a lakásom, házam, műhelyem, üzemem, energia ellátásának, felhasználásának korszerűsítése?


Ha még nem kezdett ezzel komolyan foglalkozni, akkor most azonnal kezdje el, mert mint tudjuk a szükségszerűen ki nem fizetett költségért kell a legkisebb erőfeszítéseket tenni, tehát ezt sem lehet elég korán kezdeni.


Milyen műszaki megoldást válasszak a rendelkezésre álló kínálatból?


Az anyagi lehetőségeinek pontos ismeretében első lépésként konzultáljon szakemberekkel, akik Önnél tájékozottabbak.
Az alap ismeretek birtokában kérjen be ajánlatokat a kérdés általános megoldására. A beérkezett ajánlatok közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, ami anyagilag még elviselhető és az elképzeléseihez közel áll. Konkrét árajánlat bekérését követően lehet dönteni a megbízás kiadásáról.


Mekkora megtakarítás érhető el ?


A megtakarítás nagysága minden esetben az adott, ténylegesen megépített rendszertől és a kiváltott régi rendszertől függő viszony szám. A megtakarítás reálisan 20-60% lehet a kiinduló állapot és a beépített megoldások függvényében.


Régi, hagyományos rendszerek kiegészítése, átalakítása vagy új rendszerek kiépítése célszerűbb ?


Az alternatív energia felhasználása mindkét esetben egyformán indokolt és eredményes, ha a tényleges átalakítás, beruházás megkezdése előtt gondos tervezés és műszaki-gazdasági optimum kijelölés történik. Majd ezt követi egy gyors szakszerű szerelés , a mielőbbi megtérülés érdekében.


Az én fűtési rendszerem kiegészíthető-e alternatív energia felhasználásával?


Minden hagyományos energiát felhasználó rendszer kiegészíthető alternatív megoldásokkal oly módon, hogy annak gazdaságossága mérhető és a rendszer használati értéke növekszik.


Melyik alternatív fűtési rendszer a legjobb?


Önmagában rangsorolni a fűtési módokat nem szabad mert a kérdést csak konkrét épületre és tényleges kiinduló helyzetre  szabad feltenni, arra azonban kötelező. Az ajánlatunk erre a lényeges kérdésre adja meg a választ.


Érdemes-e különböző alternatív fűtési módokat kombinálni ?


Abban az esetben, ha Ön csak a már meglévő viszonylag korszerű fűtés-meleg víz rendszerét kívánja kiegészíteni, arra rásegíteni, nem feltétlenül szükséges. Ha viszont új rendszer kiépítésén vagy a régi, rossz hatásfokú nagy költséggel üzemelő rendszerét kívánja kiváltani, nemcsak érdemes, hanem csak így lehetséges egy igazán megbízható és gyorsan megtérülő korszerű rendszert építeni és működtetni.


A piacon lévő gyártmányokból melyiket érdemes beszerezni, melyik a legjobb?


Mi nem egy gyártmány forgalmazásával foglalkozunk, hanem a megoldandó feladathoz választjuk ki a legszínvonalasabb,
ár-érték arány tekintetében az optimális egységeket. Tehát mi nem a gombhoz szabjuk a kabátot, hanem a kiszabott kabáthoz választjuk ki a legjobb, a kitűzött célnak leginkább megfelelő gombot!