AKTUÁLIS AJÁNLATGY.I.K.  |  KAPCSOLAT  | GALÉRIA


Társaságunk lakó és ipari épületek fűtésének és használati meleg víz készítésének korszerűsítését végzi úgy, hogy hagyományos (fa,szén) tüzelést éppen úgy kiváltja mint a ma már igen elterjedt gáz felhasználású fűtési rendszereket.
 A korszerűsítési munkát a megrendelő igényeinek megfelelően egy lépésben is végezhetjük ami a régi fűtés teljes kiváltását jelenti úgy, hogy a régi rendszer elemei vagy akár az egész régi rendszer beépítve marad és annak működtetése egyszerű visszaváltással megoldható,ill. egy időben is használható, a mindenkori optimalizálás érdekében.

  Ez a felhasználó szabad választásától függ, hogy mikor milyen energiahordozót akar használni, melyik fűtési forma a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb. Az általunk végzett fűtéskorszerűsítés lényege, hogy a régi rendszer pontos felmérését  követően olyan kombinált, alternatív energiahordozók hasznosítására teszünk javaslatot, amelyek a környezet terhelését jelentősen csökkentik és pl. földgáz felhasználás esetén akár 40-60 % költségmegtakarítással jár.

  Tapasztalatunk szerint ennek a célnak a leginkább megfelelő a fapellet-napkollektor(Pellet:” A tüzeléstechnikában egyre inkább elterjed a fapelletek, fabrikettek használata, ahol fűrészport préselnek pellet formába, ami így a fűrészpornál könnyebben ég el, ugyanakkor a fánál jóval homogénabb szemcseméretű és emiatt automatizált házi tüzelőrendszerekben a tűzifánál jobban hasznosítható. A fapellet legelterjedtebb mérete a 6 mm-es átmérőjű és 2–5 cm-es hoszúságú”.-wikipedia-) kombinációjú fűtési berendezések és eszközök a meglévő rendszerhez való beépítése ill. tisztán csak ezen elemek beillesztése és használata. Új épületnél semmi  képen  ne válassza a gáztervezés-engedélyezés fölösleges költségeit ill. a működtetés során a gáz üzem  jelentette kockázatot és a folyamatosan emelkedő gáz árakat, mert van másik megoldás. A rendszer kiegészítés lényege, egy automatikus üzemű ,    programozható pellet kazán vagy pellet kandalló mint téli fő energia forrás, kombinálva egy nagy hatásfokú , illesztett teljesítményű napkollektor  rásegítéssel mint fő nyári energiaforrás. A rendszer rugalmasságára jellemző, hogy egyéb speciális igények integrálására is képes, a megrendelő igényei és lehetőségei szerint, um. az esetlegesen rendelkezésre álló nagy fűtőértékű  hulladék szabályozott elégetése útján .( fahulladék, vagy fáradt olaj stb.)
 A két rendszer átgondolt, integrálása a már meglévő egyéb fűtési rendszerhez, ill. újként való beépítése új épületekben, egyaránt képes optimális költségszinten működtetni az épületet. A rendszer további előnye, hogy akár önálló, sziget üzemmódban is képes korszerű, kényelmes és olcsó fűtés illetve meleg víz szolgáltatást biztosítani.
  Tehát ahol nincs gáz, nincs villany, vagy irreális áron lehet csak ezeket elérni, rendszerünk ott is teljes biztonsággal kielégíti a fűtés és  meleg víz  igényeit. Kérje ingyenes felmérésünket, gondolja meg javaslatunkat.

  Mi számos esetben elvégeztük gazdaságossági és megtérülési számításainkat különböző fűtésekre, ezért biztonsággal merjük ajánlani ezen műszaki megoldást, mert a tapasztalat szerint a kitűzött megtakarítási szintet minden esetben elértük. Nem a gáz a gáz hanem annak ára, minősége, ellátási bizonytalansága és az üzemelés kockázata. Mi készek vagyunk Önnek reális ajánlatot tenni!
© 2012.