PROGRAMOK | ÁRLISTA |  GALÉRIA   | PARTNEREK  |  KAPCSOLAT  | TÉRKÉP

 OTP Széchenyi Pihenőkártya Hivatalos Partner 

Hajótúrák a Tiszán és a Bodrogon, a Fidibus hajó fedélzetén

A Fidibus Kft. a már 20 éve foglalkozik hajótúrák szervezésével és horgász idegenforgalommal a Tisza folyón, a Tisza-tavon és a Bodrogon. Az elmúlt időszakban volt alkalmunk olyan hajótúra kínálatsort kialakítani, amely érdeklődésre tarthat számot a vizek szerelmeseinek, a régi és új vendégeinknél egyaránt.

A kínálataink az 1óra időtartamú sétahajózástól a több napos nagy távolságú hajótúráig szólnak, ennek megfelelő szolgáltatási szinttel különböző vendégkör részére. Így diák és turistacsoportok számára ajánlani tudjuk a sétahajózás lehetőségét 1-6 órás időtartamban, idegenvezetéssel vagy anélkül. Ajánljuk továbbá, családok, baráti-munkahelyi társaságok számára a sétahajózáson túl a felejthetetlen élményeket nyújtó, hosszabb-rövidebb időtartamú hajótúrák valamelyikét. Horgászoknak pedig a speciálisan kialakított horgász túráinkat ajánljuk az év bármely időszakára, kezdőtől a profi horgászig, a snecitől a harcsáig.A kenu túrát kedvelőknek, különleges ajánlatunk a Tisza-tavi anyahajós csillagtúra, amely minden tekintetben tökéletes élményt és kényelmet nyújt a tapasztalt és kezdő vízi túrázóknak egyaránt.

Szolgáltatásainkat bátran ajánlhatjuk Önöknek, mert:

- áraink messze a legkedvezőbbek a hasonló szolgáltatások között,

- legális, biztonságos körülményeket biztosítunk pihenéséhez,

- a program összeállításában Ön a maghatározó

Kérem tanulmányozzák át a „Programok” menüpontban szereplő ajánlatainkat és ha van olyan hajótúra, amely felkeltette érdeklődésüket, keressenek fel bennünket e-mailen, telefonon. Mi biztosak vagyunk benne, hogy az ár- érték-minőség összehasonlításban álljuk a versenyt bármely hasonló bel- vagy külföldi programkínálattal. Kijelenthetjük, hogy az általunk az elmúlt évek alatt kialakított kínálati sor megfelel régi és új vendégeinknek, mert mi mindig a tényleges igények figyelembevételével alakítottuk azokat. Hajótúráink nyújtotta élmények és a tájak, vizek szépsége, eredetisége és a történelmi, folklór vonatkozásai messze fölülmúlják az érdeklődők várakozásait. Áraink kialakításánál a hazai viszonyokat és lehetőségeket vettük figyelembe. Ezek alapján bátran mondhatjuk, hogy mi olcsóbban és lényegesen többet nyújtunk mint bármelyik európai csatorna hajózó társaság.

Ajánlatsorunkat úgy állítottuk össze, hogy segítségével a saját programelképzelésüket tudják pontosítani. Ez azt jelenti, hogy a „Programok” menüben leírtakat tekintsék kiinduló információnak a saját túraelképzelésük elkészítéséhez. Tehát ha van már kiválasztott témakör, időpont és időtartam, érdemes ajánlatunkat kérni, mert mi segítünk a végső, Önök érdeklődésének leginkább megfelelő formát kialakítani. Az így kialakítottakat mi részleteiben kidolgozzuk és a komplett ajánlatunkat megküldjük Önök számára. Ezzel a módszerrel elejét tudjuk venni mindenféle félreértésnek és egyben ez garancia arra, hogy utasaink elégedetten gondoljanak a későbbiekben erre a nem szokványos, felejthetetlen túrára, amely a hazai kínálatok közül messze kimagaslik különlegességével és élményeivel.

A hajótúrák időben az 1 óra időtartamtól – ami sétahajózást jelent – a 14 naposig terjedhetnek, ennek megfelelő utaslétszámmal és különböző ellátási szinttel lehet számolni. A túrák célját természetesen Önök határozzák meg, de tájékoztatásként meg kell említenünk az általunk ajánlottakból néhányat, úm. horgász, fotós, madármegfigyelő, hegyaljai bortúra és egyéb, a vízitúrával kapcsolódó, kerékpár túra, kajak-kenu túra vagy vállalati közösség fejlesztő tréningek, túlélő túrák és ezek kombinációi.

 A hajó bérelhető két fő személyzettel, kapitánnyal és matrózzal, amikor a hajózási feladatokat teljes egészében  a személyzet látja el. A bérlet lehetséges csak kapitánnyal,
amikor a matróz feladatait az utasok közül végzi valaki vagy kapitány és matróz nélkül amikor a hajózási feladatokat az utasok közé tartozó, saját kapitány és matróz látja el, a
csatorna hajózásnál ismert módon és feltételekkel.

A hajótúra során a hagyományos táj és országrész vízről való szemlélése és megközelítése teljesen új színben láttatja az esetleg már ismert tájegységeket is. A túra során a nem kevés tapasztalattal és helyismerettel rendelkező túra és hajó vezető munkatársaink segítséget tudnak nyújtani nem csak a horgászhelyek és módszerek kiválasztásához, hanem a hagyományos turisztikai programok kialakításához is. Az eddigi tapasztalataink szerint a résztvevők egyöntetű véleményével megegyezően kijelentjük, hogy a túrák jó hangulatát és sikerét nem a kifogott halak félesége vagy mennyisége, a megtett fkm-ek száma, hanem a társaság kikapcsolódni tudása, akarata határozza meg. Ehhez próbálunk mi minden lehetséges feltételt biztosítani.